Welkom op onze website! Neem gerust een kijkje of reserveer eenvoudig een tafel via de button.

Eetcafé 't Scheulderheukske

预订

饭店 | Eetcafé 't Scheulderheukske | Scheulder

想吃吃法国菜、荷兰菜?来我们餐厅就对了! Eetcafé 't Scheulderheukske饭店:无论是征服您味蕾的美味,还是让您惬意放松的氛围, 都由我们来提供。 露天用餐区可供您小憩或和朋友畅谈,尽情享受美好的夏日阳光。

超人气 饭店 提供儿童游乐区

法国菜、荷兰菜色齐全,品种丰富。 本店本地特产 和 本土菜深受顾客喜爱和推崇。 小酌含酒精的酒,静静享用我们为您三明治 或 面食,绝对是一份难得的美妙享受。 下午茶时间,我们店还提供西式蛋饼、新鲜面包 和 奶油蛋糕。当然作为饭后甜点也超棒! 吃早午餐、午餐 或 是晚餐?我们当然是您的首选! 本店提供快速且稳定的免费无线网。 我们的儿童游乐区布置精美,各类玩具都有。小朋友们绝对不会无聊。

私人套餐

我们的纯素餐点和蛋奶素餐餐点风味独特,种类繁多,绝对值得您一试! 无乳糖餐食、无麸质餐食,美味无法想象! 选择我们,美味与健康兼得!

欢迎预订停车位。

请放心使用饭店免费停车位。 饭店专设特殊通道。 您的宝贝宠物也可以一起来哟! 轻轻一点 在线订位 是这么方便。 可选择的支付方式有万事达卡、免触式银行卡和现金支付。 您可以在本餐厅举行宴会等活动,欢迎咨询! 无论是举办婚礼还是大型活动,我们代表的都是品质的极致! 本店星期一休息。

位置

单击以显示地图

您的 IP 地址将发送到 Google Maps。

Scheulder Dorpsstraat 66, 6307 PC Scheulder, 荷兰

进行 预订

我们的 营业时间

星期一
打烊
星期二
11:00 – 00:00 厨房  11:00 – 20:00
星期三
11:00 – 00:00 厨房  11:00 – 20:00
星期四
11:00 – 00:00 厨房  11:00 – 20:00
星期五
11:00 – 00:00 厨房  11:00 – 20:00
星期六
11:00 – 00:00 厨房  11:00 – 20:00
星期日
10:30 – 21:00 厨房  10:30 – 20:00

可用 支付方式

关于我们

Joyce en Pirrejan heten u van harte

Welkom!

Het gezellige eetcafe ‘t Scheulderheukske met verenigingszaal wordt sinds 30 oktober 2015 uitgebaat door Joyce en Pirrejan Hillen uit Maastricht en Margraten.
Eetcafe ‘t Scheulderheukske is het trefpunt binnen in het plaatsje SCHEULDER, in de gemeente Eijsden-Margraten.

De kaarsen op de vensterbank geven niet alleen de warme sfeer die er binnen heerst weer, maar buurt genoten weten als de kaarsen branden, dan is het eetcafe geopend.
De rode draad van Pirrejan’s kookkunsten bestaat uit typische streekproducten die dicht in de buurt worden verwerkt. Mede daardoor hebben we eetcafe ‘t Scheulderheukske kunnen zien opbloeien met mooie gerechten op de seizoen gerichte menukaart.
Onder het genot van een kop koffie met Limburgse spelt vlaai, een warme kop soep in de winter maar vooral een vers getapt glaasje brand bier met bittergarnituur kunt u eventjes tot rust komen in de huiskamer van Scheulder.

Naast dorp’s en eetcafé is ‘t Scheulderheukske ook vaak het decor voor leuke activiteiten.
Kijk regelmatig op de website en Facebookpagina van ons om te zien welke leuke activiteit er op het programma staan. Vanuit het café zijn er diverse mogelijkheden om een wandeling of fietstocht te gaan maken, of om juist een rust pauze te nemen. Voor meer informatie over wandelen of fietsen in de buurt bekijken onze website.

Joyce en Pirrejan verwelkomen U graag!

Wandelroute

Wandelroute

Route 919 “Scheulder” 7,6 km

Tijdens deze licht heuvelachtige wandeling wandelt u meteen vanuit het dorp door het mooie Gerendal omlaag naar de orchideeëntuin en boswachterij en dan verder door het dal naar de rand van Schin op Geul waar een picknickplek is. Dan klimt u door het weiland omhoog naar een bosrand met prachtig uitzicht op Oud Valkenburg. De terugweg klimt u even door het Sint-Jansbos omhoog en wandelt u over een plateau naar de buurstchap IJzeren. Via voetpaadjes en veldweggetjes komt u weer in Scheulder waar een terras is. Onderweg staan genoeg zitbanken voor een pauze.

Wandelroute

Route 162 “Scheulder” 12km

Een wandeling met 2 pittige hellingen naar de Geul in Wijlre. Dan door het bos over de Berghofweide naar het mooie Gerendal. U passeert ook mooie vakwerkhuizen. Halverwege kunt u pauzeren bij café Oud Wielder. Hier kunt u ook de wandeling starten.

Wandelroute

Wandelroute

Route 1053 “Euverem” 12 km

Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling wandelt u over graspaden en door weilanden omhoog naar een mooie plateau. Dan struint u door een diepe grubbe, een voormalig tramtraject en wandelt u langs de rand van Margraten. Via een veldweg komt u in Scheulder bij Eetcafé ’t Scheulderheukske met mooi terras voor een pauze. Langs bosranden en akkers wandelt u naar de rand van de buurtschap Ingber en via een panoramische veldweg bereikt u de rand van Gulpen. U passeert het mooie Kasteel Neubourg en via een gemakkelijk pad komt u weer in Euverem waar een mooi terras is bij Cup & Vino. Het avontuurlijke pad door de grubbe kan in de zomer wat begroeid zijn. U kunt ook in Scheulder starten (punt 4) en pauzeren in Euverem.

Wandelroute

Route 937 “Klimmen” 17 km

Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling over de groene heuvels van Zuid-Limburg wandelt u eerst naar de buurtschap Koulen en dan volgt een zeer panoramisch pad over de Döalkesberg langs mergelgrotten omlaag naar de Geul. U passeert het mooie Kasteel Genhoes en dan klimt u door het prachtige Gerendal omhoog. Via een leuk voetpad komt u in Scheulder waar een café is om te pauzeren. De terugweg gaat door een bos en een lang trappenpad omlaag en dan loopt u langs de bosrand naar Schin op Geul. Via leuke voetpaadjes langs de Geul komt u bij de kerk en het station. Dan loopt u omhoog naar de buurtschap Termaar en via een leuk pad komt u weer bij het beginpunt. Aan het eind kunt u op het mooie terras of binnen bij de open haard nog nagenieten. Proef eens een heerlijke pannenkoek. Als u de lange route loopt kunt u ook starten bij de kerk van Scheulder en fijn pauzeren bij Rustpunt Achterum. U kunt kiezen uit 3 afstanden.

我们的 服务

一览 无遗

向我们发送消息。

请输入您的姓名。
请输入您的电子邮件地址。
请输入您的电话号码。
请输入您的主题。
请输入您的消息。
您的消息已发送。 我们将尽快作出回复。
消息发送失败。
Twitter_Logo_Blue