Over ons

scheulder

Het gezellige eetcafé ’t Scheulderheukske met verenigingszaal wordt sinds 30 oktober 2015 uitgebaat door Joyce en Pirrejan Hillen.
Eetcafé ’t Scheulderheukske is het trefpunt binnen in het plaatsje SCHEULDER, in de gemeente Eijsden-Margraten.
De kaarsen op de vensterbank geven niet alleen de warme sfeer weer die er binnen heerst, buurtgenoten weten als de kaarsen branden, dan is het eetcafé geopend.
De rode draad van Pirrejan’s kookkunsten bestaat uit typische streekproducten die dicht in de buurt worden verwerkt. Mede daardoor hebben we eetcafé ‘t Scheulderheukske kunnen zien opbloeien met mooie gerechten op de seizoens gerichte menukaart.
Onder een genot van een kop koffie met Limburgse spelt vlaai, een warme kop soep in de winter maar vooral een vers getapt glaasje Brand biertje met een bittergarnituur kunt u eventjes tot rust komen in de huiskamer van Scheulder.

Naast dorps- en eetcafé is ’t Scheulderheukske ook vaak het decor voor leuke activiteiten.
Kijk regelmatig op de website en de facebookpagina van eetcafé ’t Scheulderheukske om te zien welke leuke activiteiten er op het programma staan. Van uit het café zijn er veel mogelijkheden om een wandeling te gaan maken, of juist een rust pauze te nemen. Voor meer in informatie over wandelingen in de buurt kijk op www.Wandelgidszuidlimburg.nl.

Joyce en Pirrejan verwelkomen u graag.